Fönster

Fönster gör mycket för ett hus. Det ger karaktär och stil till byggnaden som du kallar ditt hem. Oavsett om du behöver fönster för att du bygger ett helt nytt hus eller har ett äldre hus vars fönster behövs bytas är det en god idé att satsa på rätt typ av fönster från början. Välj fönster utifrån vilken funktion du vill att det ska ha. Idag finns det många möjligheter med just fönster. Från att använda olika typer av öppning, utseende och form till att använda olika sorters kulörer och glas.

Hos oss hittar du fönster för dina behov. Du kan välja mellan åtta olika standardfärger till den inre ramen och elva standardkulörer på aluminiumramen. Skulle du mot förmodan behöva någon annan färg på dina fönster så ordnar vi det också. Dessutom kan du få dina fönster i exakt den storlek du behöver, utan att det kostar dig något extra! Det gör att du får ett unikt fönster, som tål väder och vind, men samtidigt är snyggt att se på.

Med våra fönster får du inte bara trygga framtidsutsikter utan också närmast oändliga möjligheter att anpassa ditt fönster efter dina unika önskemål, t.ex. mått, typ av öppning, poster, spröjs, färgval, och andra tillval. Spröjs finns i tre utförande, fasta, mellan glasen eller lösa, och finns i två lackade, en kulör för att matcha utsidan och en för att matcha insidan.

Byta till underhållsfria aluminiumfönster

När du ska byta fönster så är det bra att satsa på underhållsfria aluminiumfönster. Westcoast Windows fönster kräver nästan inget underhåll alls. Du slipper oroa dig för att de ska målas, skrapas eller renoveras. Dessa fönster är även byggda för att stå emot tuffa väderförhållanden. Detta förhindrar fukt från att tränga in i fönsterkonstruktionen och i vägglivet och säkrar för lång livslängd och problemfri funktion. OBS Ej att förväxlas med så kallad ”alu-beklädda” träfönster.

I princip byggs två fönster, ett i aluminium och ett i trä, som sedan sätts ihop till en enhet. Grundprincipen har varit densamma genom åren och tekniken är välbeprövad. Tack vare den unika konstruktionen med en insida av trä och en utsida av aluminium så har dessa fönster en längre livslängd. Det innebär att du sannolikt inte behöver byta fönster mer under din livstid. Nya underhållsfria aluminiumfönster från Westcoast Windows är en bra investering och kommer att betala sig självt, dels tack vare livslängden, dels tack vare att du sparar energi och underhållsarbete på dem.

Det finns tre olika modeller, Classic, Antik och Design.
Classic (utåtgående, inåtgående)
Antik (utåtgående)
Design (utåtgående)

 

 

Westcoast Windows

Besöksadress

Kungälvs Glasmästeri AB
Svarvaregatan 19B
442 34 Kungälv

Tel. nr: 0303 – 133 25
E-post: info@kungalvsglas.se

Vår ambition

Är att med våran yrkeskompetens utföra ett utmärkt arbete. Så att våra kunder sedan i sin tur ska vilja rekommendera oss vidare.