Skjutdörr

Våran skjutdörr utmärks av stilrena och eleganta silvermatta profiler som smälter in i rummet och låter glaset komma i fokus. Skjutdörren kan monteras hängandes från taket eller på väggen. Med en hängande skjutdörr behöver du ingen tröskel eller styrskenor. På golvet monteras en liten cylinderformad dörrstyrning i rostfritt stål. Skjutdörren rullar tyst och lugnt i de kullagerupphängda hjulen. Skjutdörren är försedd med mjukt självstängande dörrbroms. Som standard monteras en dörrbroms men kan enkelt kompletteras med ytterligare en som då fungerar både när dörren öppnas och stängs. Den bromsar och stänger dörren mjukt och försiktigt vilket förhindrar klämskador. Dörrbromsen håller även dörren stängd.

För en stor dörröppning kan det vara lämpligt med två skjutdörrar. Monteras på helglasvägg eller vanlig vägg. De två dörrarna rullar på samma spår och dörrbromsen förhindrar att dörrbladen slår ihop.

Alla detaljer är framtagna för att tåla en offentlig miljös lite tuffare behandling. Dörrens alla detaljer är tillverkade med omsorg för att hålla länge. Materialvalet är genomgående det högsta.

 

 

Har olyckan inträffat?

Många av de skador som sker i hemmet täcks ofta av ditt försäkringsbolag. Vi har som mål att samma dag som ni ringer kunna göra en provisorisk lösning om det kan leda till personskada eller att det är hål rakt igenom. Ta gärna mått på fönstret innan du kontaktar oss.

Besöksadress

Kungälvs Glasmästeri AB
Svarvaregatan 19B
442 34 Kungälv

Tel. nr: 0303 – 133 25
E-post: info@kungalvsglas.se