sommar

Skjutdörrar och fasta fönster för inglasning av uterum med enkelglaspartier. Förbättrade skjutbara glaspartier. Alla skjutdörrar är utrustade med gummidämpning

JOHAB Sommar U-värde 5,7
Skjutdörrar och skjutfönster hakar tag tyst och mjukt. Enkelglaspartier är också utrustade med gummidämpningar mellan skjutbara glaspartier.

Inglasning som förlänger sommaren
Med  Sommar garderar du dig mot att sommarmånaderna blåser eller regnar bort. Detta enkelglassystem är ett bra alternativ för dig som vill kunna njuta av sommaren varje dag, men som inte är i behov av ett absolut vind-, vatten- och köldtätt system. Glaspartierna ger ett bra skydd med en stabil konstruktion tack vare den längsgående handtagsprofilen på den stående profilen i alla fönster och dörrar.

I Sommar monteras 5mm floatglas, en EPDM gummilist och borstlisterna som finns mellan alla profiler förhindrar skrammel och drag och gummidämpningar ger en tystare och mjukare känsla när man stänger partiet. I överkant på alla partier sitter ett styr- och avhakningsskydd som gör att skjutpartierna löper smidigt.

I underkant löper de på rostfria kullagrade hjul. Rälsar och U-lister monteras stumt i öppningarna. Bottenrälsen har även stansade dräneringshål. Vid val av härdat glas monteras ett 4 mm glas. Låsknoppar och extra handtag till dörrpartiernas utsida ingår.

Standard kulörerna är vit och natur. Men går även att få i valfri RAL kulör.

 

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande