Vår / Höst

skjutdörrar för inglasning av uterum utan bruten köldbrygga. Skjutdörrar och fasta fönster för uterum som har ett bra u-värde.

JOHAB vår/höst U-värde 2.0

Vår/Höst är ett enklare isolerglassystem för dig som vill kunna njuta lite längre tid av året och värmer upp ibland. Du skapar en miljö där du kan njuta redan vid de första solstunderna tidigt på våren ända fram till långt in på hösten och få den drömsommar vi längtar efter.

Isolerglas

I Vår/Höst monteras D4-6 super, vilket innebär två 4 mm glas
med 6 mm argongasspalt mellan. Det ena glaset är belagt med en
energibeläggning. Nu finns även andra glas som tillval.

Skjutdörrar och skjutfönster i Ditt uterum kommer löpa lätt på rostfria kullagrade hjul.

Systemet Vår/Höst har ett integrerat handtag i den stående profilen i alla fönster och dörrar, vilket samtidigt ger en ökad stabilitet i konstruktionen. Samtliga skjutpartier förses med en styrning med inbyggt avhakningsskydd och löper i underkant på ställbara rostfria kullagrade hjul. Mellan varje profil sitter borstlister för att förhindra drag och skrammel samt gummidämpningar för en mjukare och tystare känsla när man stänger dörrarna. I rälsprofilerna finns borsttätningar för att ge ett tätare system. Systemen glasas med en EPDM gummilist.

Skjutdörrar för inglasning av uterum med förberedda detaljer

Rälsar och u-lister monteras stumt i öppningarna. Bottenrälsen har även stansade dräneringshål
och ventiler.

Som tillval finns extra karmsida för tätare konstruktion och om man vill klä in partierna med foder och salning. Fasta fönster tillverkas ca 10 mm mindre än öppningen och monteras mellan lister på in-och utsidan eller med en 25mm fals för montage på utsidan. Fasta fönster levereras även med vädringslucka.

Låsknoppar och extra handtag till dörrpartiernas utsida ingår. Ett underbleck bör sättas samtidigt med partierna under bottenrälsen.

Standard kulörerna är vit och natur. Men går även att få i valfri RAL kulör.

 

 

 

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande