vinter

Skjutdörrar för inglasning av uterum med bruten köldbrygga. Skjutdörrar och fasta fönster för uterum som har mycket bra u-värde och kvalitet. Skjutbara glaspartier som är garanterat täta passar mycket bra till att bygga vinterträdgård

Vinter U-värde 1.1

Isolerglassystem Vinter är anpassat för att ge största komfort året om i ditt uterum. Allt fler upptäcker möjligheterna och fördelarna med en vinterträdgård som skapar en behaglig miljö för både dig och dina växter att trivas i. I vårt nordiska klimat med skiftande årstider kan du fullt ut njuta av naturens skiftningar året runt i din vinterträdgård.

Skjutdörrar för uterum med bra värmeisolering

Med fokus på täthet såsom vind, vatten och isolering håller Vinter en mycket hög klass av skjutbara och fasta isolerglaspartier med bruten köldbrygga. Detta innebär att man minskar ytterligare risk mot kondens på profilerna samtidigt som det ger ett bättre isolervärde. Mellan varje profil sitter borstlister för att förhindra drag och skrammel samt gummidämpningar för en mjukare och tystare känsla när man stänger dörrarna. I rälsprofilerna finns borsttätningar för att ge ett tätare system.

Skjutdörrar för inglasning av uterum med förberedda detaljer

På utsidan karmprofilen har vi ett spår vilket ger en enkel, snygg och tät montering av bleck när karmen är på plats, samt ett droppkar på insidan.

Isolerglas

I vinter monteras D4-15 super, dvs två 4 mm glas varav ett med en energibeläggning, och mellan dem en argongasspalt på 15 mm. Karmarna har stansade dräneringshål med täckventiler. Systemet har flera låsalternativ som hakregel med cylinder på insidan som standard men går att få genomgående eller hakregellås med Assa-cylinder.

Standard kulörerna är vit och natur. Men går även att få i valfri RAL kulör.

 

 

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande