sommarplus

Förbättrade skjutbara glaspartier sommar Plus. Alla skjutdörrar är utrustade med gummidämpning

JOHAB Sommar Plus U-värde 3,9
Skjutdörrar och skjutfönster hakar tag tyst och mjukt. Enkelglaspartier är också utrustade med gummidämpningar mellan skjutbara glaspartier.

Inglasning som förlänger sommaren lite till
Med Sommar Plus förlänger du sommaren ytterligare en tid. Uterummet skapar den drömsommar vi vill ha. Glaspartierna monteras med 4 mm energiglas vilket håller kvar värmen längre och ger en bättre spridning i rummet, samtidigt som det minskar risken för imma, kondens och rimfrost på glaset om golvet förses med en fuktspärr. Monteras förövrigt i samma system som JOHAB Sommar.

Glaspartierna ger ett bra skydd med en stabil konstruktion tack vare den längsgående handtagsprofilen på den stående profilen i alla fönster och dörrar. I Sommar Plus monteras 4mm energiglas, en EPDM gummilist och borstlisterna som finns mellan alla profiler förhindrar skrammel och drag och gummidämpningar ger en tystare och mjukare känsla när man stänger partiet. I överkant på alla partier sitter ett styr- och avhakningsskydd som gör att skjutpartierna löper smidigt. I underkant löper de på rostfria kullagrade hjul. Rälsar och U-lister monteras stumt i öppningarna. Bottenrälsen har även stansade dräneringshål.

Fasta fönster levereras även med vädringslucka. Låsknoppar och extra handtag till dörrpartiernas utsida ingår.

Standard kulörerna är vit och natur. Men går även att få i valfri RAL kulör.

 

 

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande