Stolpar

Vi erbjuder rostfria räcken med runda eller fyrkantiga stolpar. Stolparna finns som polerade eller borstade, om du är ute efter minimalt underhåll ska du välja polerade stolpar. Med sin tidlösa design skapas enkelt ett elegant glasräcke. Det finns möjlighet till både golv och sidomontage.

Stålkvalité:
De rostfria produkterna finns i två olika stålkvalitéer. 304 har ett gott korrosionsskydd men 316 har markant bättre korrosionsbeständighet i nästan alla miljöer. Vi råder därför våra kunder att använda 304 vid inomhusbruk och 316 vid utomhusbruk.

Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör såsom klämfästen, konsoler och handledare i olika utföranden. Dessutom kan vi beställa hem specialsortiment vid önskemål.

 

Aluminium stolpar
Aluminium och glas är lättskötta material med lång livslängd. Förutom normal rengöring kräver räcket inget underhåll. Aluminium rostar inte och påverkas heller inte av förorenad stadsluft eller saltmättad havsluft.

Montering:
Det finns i flera olika varianter och kan kombineras på olika sätt för att passa till fastigheten. Stolparna kan tex. monteras på bjälklagskanten eller på golvet. Glaset kan sitta i klämfästen eller i en aluminiumprofil. Alternativen är många och det går även att göra specialanpassade lösningar som skapar unika räcken.

Färg:
Stolpar och handledare är lackerade. De tre standardfärgerna är grå (RAL 9006), vit (RAL 9010) och svart (RAL 9005). Vid större objekt kan vi erbjuda valfri RAL-färg.

 

 

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande